Увага! Особливі умови на час карантину!

У зв’язку із введенням карантину на усій території України оператор НТК-провайдер вводить спеціальні умови обслуговування абонентів. Просимо вас дотриматись наступних правил:
  1. Під час ремонту в будинку не переносити оптичний (оптоволоконний) кабель
  2. Утриматись під час карантину від обрізки дерев, які розміщені поблизу опор чи місць прокладання оптоволоконного кабелю, так як відновлення його на цей період суттєво ускладнюється
  3. Власникам будь-яких банківських карт здійснювати оплату за допомогою Інтернет, використовуючи у персональному кабінеті розділ Оплата.
  4. В разі відсутності Інтернету, ми в телефонному режимі максимально надамо вам всю необхідну допомогу в налаштуванні роутера, комп’ютера, ноутбука, телевізійної приставки тощо. Як показує практика, докладаючи мінімум зусиль, абоненти самостійно вирішують питання щодо налаштування обладнання
Ці заходи ми впроваджуємо в першу чергу для вас, так як наші працівники мають набагато більше ризиків заразитись коронавірусом і відповідно заразити вас. Просимо усіх з терпінням і відповідальністю віднестись до даної ситуації. Надіємось, що ці заходи триватимуть недовго.

Будьте здорові. Бережіть себе і рідних!


повернутися до списку